Bodysculptor

 

Uitgeroepen door de internationale pers als de beste afslankingsmethode in 2007, is dit de beste manier om af te slanken in alle lichaamszones. Deze methode is uitermate geschikt voor vrouwen én mannen.

 

Door middel van een combinatie van de efficiëntie van lage frequentiegolven met de weldaden van een lichamelijke drainage door micropressie wordt de vetmassa op een quasi selectieve manier gereduceerd.

De golven zijn absoluut onschadelijk voor huid en lichaam.

 

Ook voor de gezondheid is de bodysculptor bijzonder gunstig. In medische kringen wordt de aanzienlijke reductie van vetmassa rond orgaanweefsel sterk aangeprezen.

 

Vacunaut

 

Overtollige vetzuren die zich op heupen en buik stapelen worden doelgericht en juist bestreden. Reeds na enkele behandelingen ziet men een duidelijk verschil in de omvang van heupen en buik.

Training en vacuümbehandeling worden gecombineerd in een zeer effectieve methode en zorgen voor een dubbele werking op de vetrollen.

 

S120

 

Mooie, slanke benen krijgt u door de voordelen van training en vacuümbehandeling te combineren. De milde training wordt uitgevoerd terwijl u comfortabel zit op de ergometer. Door het vacuüm wordt het weefsel op heupen, billen en benen geactiveerd.

De alles in één therapie tegen centimeters en cellulitis!

1 maat minder na 1 maand!

 

 

Bezoek ons salon voor een eerste kennismaking, zodat wij voor u een voorstel op maat kunnen maken! Onder contactgegevens kan u alle informatie terugvinden om een afspraak te maken.

 

Nu actie ondernemen = binnenkort een maatje minder!

 

Afslanken met Body Shaping Hypoxi-Therapy

Een uniek en efficiënt systeem

 

Gebaseerd op medisch verantwoorde wetenschappelijke methodes

 

Doelgericht vet verbranden

 

Doelgericht en duurzaam centimeterverlies door middel van een unieke combinatie van variërende druktherapie en een matige activiteit voor vetverbranding.

 

Verstevig je huid

 

Verbeter de textuur van je huid door het unieke systeem van vacuüm en compressie. De huid wordt getraind zoals een spier, hetgeen resulteert in een meer gladde en elastische huid.